top of page

ONS VERHAAL

Bakkerij Inde Soete Suikerbol bestaat sinds 1893. De eerste bakker heette bakkerij Rademaker. Na drie generaties Rademaker was er geen opvolging en werd de bakkerij in 1969 verkocht aan de familie de Bruine. Die gaven de bakkerij een andere naam: Inde Soete Suikerbol. De naam werd vernoemd naar het stripboek Inde Soete Suikerbol. In 1993 is het verkocht aan de familie Arkesteyn.


Wij maken op ambachtelijke wijze onze producten met hoogwaardige en eerlijke grondstoffen. Onze specialiteit is profetenbrood en Schouwse froufrou gemaakt volgens eeuwenoud en geheim recept! Er is een grote diversiteit aan broodsoorten: Waldkorn, Burghs donker, Korenaartje, Campus, Molengrof, Speltbrood is zomaar een greep uit ons assortiment. Gebak is er in vele soorten en maten. Andere producten zijn onder andere: mueslibollen, crackers, bolussen, glutenvrije kokosmakronen, eigengemaakte bladerdeeg producten: appelflappen, abrikozensloffen, amandelbroodjes en kaasbroodjes.

 

Dit alles wordt met veel passie en liefde gemaakt. In overleg met u is bijna alles mogelijk. Graag zien we u in onze winkel. Tevens is het mogelijk om telefonisch, via de mail of via de webshop te bestellen.

 

Met een hartelijke groet,
Team Bakkerij Inde Soete Suikerbol

IMG_3504
IMG_3452
IMG_3483
IMG_3500
IMG_3056
IMG_3466
IMG_3499
IMG_3485
IMG_3477
bottom of page